تنظیم دادخواست
من در دادخواست تنظیمی باید کدام خواسته را مطالبه کنم؟
۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۵:۴۹
آن وارثي كه بدون اجازه بقيه وراث املاك را اجاره داده ، مرتكب بزه انتقال منافع مال غير شده و از طريق كيفري قابل تعقيب مي باشد .
از نظر حقوقي چون دخالت و تصرف وارث بدون اجازه بقيه وراث بوده ، لذا عملش غصب است . در نتيجه
١- دادخواست خلع يد بر عليه مستاجر و وارث مطرح كنيد
٢- مطالبه اجرت المثل ايام تصرف بر اساس نظريه كارشناس
ضمنا به نظر من چنان چه خلع يد مطرح نكنيد ، مي تواند اماره اي باشد بر اين كه شما به اجاره و اقدام آن وارث راضي بوده ايد .
با توجه به اين كه موضوع در نوع خود كمي پيچيده است و نياز به دفاع فني ضرورت دارد ، حتما براي انجاماقدامات قانوني وكيل انتخاب كنيد .
۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۵:۴۴
سلام
۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۵:۰۱
سلام وقت بخیر
در فرض سوال ظاهرا انتقال اسناد ملک به وراث انجام شده پس در این فرض شما میتوانید برابر سهم مالکیت خود برابر سند مربوطه در صورت اثبات تصرف ملک توسط ایشان اجرت المثل ایام تصرف را ازی وی مطالبه نمایید ...
خواسته : 1- تقاضای صدور حکم مبنی بر مطالبه اجرت المثل زمان تصرف 2- پرداخت کلیه خسارات قانونی و هزینه های دادرسی
هر چند در فرض سوال سهم شما در سند رسمی از ملک موصوف مجهول میباشد ( مشاع ؟ یا ششدانگ ؟ ) ولی ...... در صورت تمایل به تعامل با انان مراتب طی اظهارنامه به ایشان و مستاجر اعلام تا منبعد سهم اجاره را به شما پرداخت یا هرگونه عقد جدید را با شما هماهنگی نمایند .
در صورت نیاز و جهت رفع ابهام و توضیح بیشتر میتوانید به پروفایل من مراجعه نمایید .
۱۳۹۷/۰۴/۱۵ ۱۴:۱۹
با سلام با توجه به اینکه این ملک حق همه وراث می باشد و همه در منافع آن شریک هستند شما باید مطالبه اجرت المثل نمایید و اجرت امثل هم به نسبت ارث برها تقیسم می شود